Good Music & Paradox presenteren: Makaya McCraven (USA)

Good Music & Paradox presenteren: Makaya McCraven (USA)

Jazz, modern contemporary, modern creative vr 10 nov 2017 - gratis entree - entree €15.00 - €45.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 - passe-partout 3 concerten € 45,00
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Makaya Mccraven

Good Music & Paradox presenteren in oktober en november een aantal bijzondere concerten. Speciaal voor de liefhebbers van moderne internationale jazz is er een speciale aanbieding waarbij men 4 optredens kan selecteren voor de prijs van 3 concerten! Lees meer over deze actie hieronder.

Makaya McCraven is een van de veelzijdigste en meest gevraagde drummers uit de Chicago jazzscene van dit moment. Grootheden als Archie Shepp en Yusef Lateef zijn zomaar een kleine greep uit het aantal muzikanten met wie de in Parijs geboren slagwerker samenwerkte.

Daarnaast speelde McCraven in voorprogramma’s van onder meer Wu-Tang Clan, 50 Cent en Kamasi Washington. Zijn debuut Split Decision uit 2012 kreeg veelbelovende recensies van toonaangevende media. De opvolger In The Moment verscheen drie jaar later en werd ontvangen met superlatieven. McCraven selecteerde uit 48 uur liveopnames de beste momenten en boetseerde vervolgens een aaneengesloten set die allesbehalve steriel klinkt. Jazz, hiphop, world, rock of elektronica, met het grootste gemak schakelt McCraven tussen stijlen en genres. Een ware grensverlegger die een uniek, fris en krachtig geluid de jazz binnenloodst.

Greg Ward altsax, Ben Lamar Gay cornet synths, Junius Paul bas, Makaya McCraven drums 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply