Marcus Miller (USA) – concertlocatie mainstage 013 Poppodium

Marcus Miller (USA) – concertlocatie mainstage 013 Poppodium

fusion, jazzfunk di 14 nov 2017 - voorverkoop via deze website gestopt - entree €23.00 - €28.00 - aanvang 21:00 zaal open 19:00 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Marcus Miller

013 POPPODIUM biedt de trouwe Paradoxbezoeker een uitgelezen mogelijkheid om tegen een gereduceerde prijs het concert van meester-bassist en levende legende Marcus Miller bij te wonen. De bezitters van zowel een ParaPas als ParaCard betalen via de Paradox website slechts € 23,00 (in plaats van de reguliere prijs van € 28,00 plus bespreekkosten € 2,60). Je bespaart zo maar liefst € 7,70 op je kaartje!

Op dinsdag 14 november speelt Marcus Miller in Tilburg. Miller’s muzikale CV puilt uit met meer dan 500 projecten en samenwerkingen. Veel bekendheid verwierf hij door mee te werken aan Miles Davis’ succesalbum ‘Tutu’. Maar daarnaast bouwde de geboren Amerikaan door de jaren heen gestaag aan een reeks succesvolle soloalbums.

Marcus is al ruim drie decennia een vaste kracht in de muziekindustrie, niet alleen als bassist, maar ook als componist, arrangeur en producer. Het leverde collaboraties op met Miles Davis, David Sanborn, Luther Vandross, Eric Clapton, Paul Simon, Aretha Franklin, Jay-Z en Snoop Dogg. Miller opereerde gedurende zijn carrière over alle genres (zelfs opera!), maar overal gebruikt hij zijn herkenbare en niet te imiteren basspel.

In 2012 zou Marcus Miller 013 al aandoen, maar vanwege een tragisch ongeluk met zijn tourbus ging de show niet door. Nu, vijf jaar later, brengt de meester alsnog een bezoek aan 013. Een optreden van deze muzikale legende mag je niet missen!

Nog meer soul & jazz in 013
14 oktober – Nouvelle Vague
05 november – Kool & The Gang
21 november – Billy Ocean
25 januari – New Cool Collective

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply