013 op Locatie – Mario Batkovic, support: Annelie

013 op Locatie – Mario Batkovic, support: Annelie

ethnic & folk music, Improvisation, Modern European do 3 mei 2018 - entree €15.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

photo Mario Batkovic by Tabea Hüberli

ER ZIJN NOG ENKELE KAARTEN BESCHIKBAAR.

“013 op Locatie” is een samenwerking van Paradox en HET Poppodium van Tilburg: 013. Deze grote broer maakt met regelmaat gebruik van kleinere zalen om hun interessante programmering voor een kleiner publiek te laten horen en doen dat vanavond met een fenomeen uit Bosnië, de sensationele accordeonist Mario Batkovic.

De Bosnische accordeonist Mario Batkovic speelt modern gecomponeerde muziek met de intensiteit van een rockster en een flinke dosis humor. De in Bosnië geboren en in Zwitserland woonachtige accordeonvirtuoos is een regelrechte sensatie. Hoewel de accordeon niet bepaald als sexy te boek staat wist deze meester op festivals als ATP, Le Guess Who?,  Eurosonic en Into The Great White Open zijn publiek omver te blazen maar ook te ontroeren.

Batkovic maakt muziek voor liefhebbers van Nils Frahm, Hauschka en Lubomyr Melnyk, maar ook fans van post-rockbands als Godspeed You! Black Emperor zullen de muziek van Mario Batkovic kunnen waarderen. Mario Batkovic in een fenomeen!

De support wordt verzorgd door de prachtige minimalistische piano stukken van Annelie. Een absolute aanrader voor liefhebbers van meesters Einaudi en Tiersen.

 

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €15.00


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply