Marius Neset Quintet – cd presentatie “Circle of Chimes”

Marius Neset Quintet – cd presentatie “Circle of Chimes”

vr 3 nov 2017 - gratis entree - entree €12.00 - €15.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Marius Neset

Voor de vierde keer in Paradox in amper 3 jaar, Dat kunnen maar weinig buitenlandse musici Marius Neset nadoen. Hij was hier al eerder met zijn kwartet en duo met Iro Rantala, vanavond komt hij met zijn Quintet. In dit Quintet spelen verder Phronesis musici Anton Eger (drums) en Ivo Neame (piano) en Michael Janisch (contrabas)De virtuoze vibrafonist Jim Hart was ook al te horen op de Nesets eerdere albums Birds en Pinball. Naast zijn eigen bands speelt hij ook in het Ivo Neame Quintet.

Het Marius Neset Quintet bracht onlangs een nieuw album uit op het Duitse platenlabel ACT. De titel van het album is “Circle of Chimes” en wordt gepresenteerd middels een uitgebreide tournee langs podia en festivals in Turkije, Duitsland, Polen, Zwitserland, Groot-Brittannië & Faeröer Eilanden. De tournee start echter in Paradox, Tilburg! Marius is onlangs genomineerd voor een Echo Award.

Marius Neset tenor sopraan sax, Ivo Neame piano, Jim Hart vibrafoon, Michael Janisch contrabas, Anton Eger drums

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply