De Grote Muziekreis – Masterclass Jazz Zang

De Grote Muziekreis – Masterclass Jazz Zang

Jazzworkshop, Vocal Jazz za 26 mei 2018 - entree gratis - aanvang 14:00 zaal open 13:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Fotografie www.superformosa.nl

“De Grote Muziekreis” plaats is een evenement om jouw eigen muziekreis te maken. Paradox biedt vanaf 13:30 uur een masterclass Jazz Zang aan. Twee hoofdvakdocenten van Fontys Jazz Zang bieden jou de mogelijkheid om een masterclass bij te wonen. Samen met studenten van de opleiding Jazz van AMPA (Academy of Music and Performing Arts) laten Paulien van Schaik en Katrien Verheijden zien hoe studenten een eigen persoonlijk verhaal zingen en hoe zij dit kunnen doorvertalen aan het publiek.

Wil jij deze masterclass bijwonen? Kom dan zaterdag 26 mei vanaf 14:00 uur naar Paradox Tilburg. Reserveer een kaartje online via de Paradox website of via de website: www.degrotemuziekreis.nl

Docenten Paulien van Schaik en Katrien Verheijden geven een masterclass Jazz Zang. Zij zijn verbonden aan de afdeling Jazz van de Academy of Music and Performing Arts Tilburg (AMPA, voorheen conservatorium).

Katrien geeft een korte inleiding over de ontwikkeling van het zang-technische onderwijs op pop- en jazz opleidingen in Nederland en de positie van Tilburg op dit terrein, naar aanleiding van het onderzoek wat ze deed tijdens haar Master of Music. Daarna volgt een masterclass waarin te zien zal zijn hoe Paulien en Katrien werken met studenten van de opleiding Jazz Zang.

Paulien van Schaik is hoofdvakdocent en werkt met studenten aan repertoire. Hoe ontwikkel je jouw eigen geluid? Hoe zorg je dat een stuk dat je zingt, jouw persoonlijke verhaal wordt? Want alleen als je je volledig verbindt met de muziek en tekst heb je de mogelijkheid een connectie met jouw publiek te maken. Ten slotte is dat het doel van iedereen die een podium betreed, deze connectie aan te gaan met het publiek.

Katrien Verheijden is techniekdocent en werkt met studenten aan de technische ontwikkeling van de stem. Hoe gebruik je je stem op een gezonde manier? Hoe kun je je mogelijkheden uitbreiden, je (stem)conditie verbeteren en alle kleuren en dynamieken van jouw eigen instrument optimaal benutten? Zodat je je volledig kunt richten op het brengen van dat persoonlijke verhaal.

Soort ticket Plaatsen
Standaardticket


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply