ECM artist in Concert – Mathias Eick Quintet (NO)

ECM artist in Concert – Mathias Eick Quintet (NO)

Jazz, modern contemporary, modern creative, Modern European za 7 apr 2018 - entree €15.00 - €18.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Mathias Eick

Mathias Eick stond met zijn Quintet al twee keer eerder in Paradox en zijn laatste concert in 2013 was stijf uitverkocht. Na 5 jaar maakt deze geweldige trompettist zijn rentree op het intieme podium in Tilburg!

De Noorse trompettist/multi-instrumentalist Mathias Eick (1979) is een ‘thoughtful, ambient-leaning’ jazzmusicus. Eick deelde reeds het podium met verschillende jazzgrootheden en is lid van het Trondheim Jazz Orchestra en het progressieve jazz/electronica ensemble Jaga Jazzist. Als trompettist staat Eick ferm in de traditie van musici als Kenny Wheeler, Chet Baker, Miles Davis en Enrico Rava. Eick maakt zijn eerste soloalbum The Door voor het label ECM in 2008. Daarna volgden, steeds met tussenpozen van een paar jaar, nog twee soloalbums, Skala in 2011 en Midwest in 2015. Vanavond presenteert Mathias Eick zijn nieuwste album, dat wederom verschijnt op het label ECM.

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €18.00
Parapas €15.00


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply