rootZclub – Michelle David & The Gospel Sessions

rootZclub – Michelle David & The Gospel Sessions

Jazz za 9 sep 2017 - entree €10.00 - €13.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

michelle-david

Door omstandigheden kon het eerder geplande concert in februari van Michelle David Gospel Sessions in Paradox GEEN doorgang vinden. Het goede nieuws is dat er een nieuwe datum is gevonden op zaterdag 9 september. Daarmee openen we het concertseizoen 2017/2018 op een meer dan feestelijke wijze!

Reeds gekochte kaarten kunnen omgezet worden naar zaterdag 9 september of het geld van de kaarten wordt op je bankrekening teruggestort. Hierover ontvang je een persoonlijk bericht.

“Wat zou er gebeuren als we de Gospel uit elkaar zouden halen?” Dat was de vraag die Onno Smit en Paul Willemsen zich stelden. Niet om afbreuk te doen aan het genre, maar om eens te proberen alle clichés te vermijden. Hoeveel liedjes blijven er dan over? Onno en Paul, door de wol geverfd met hun bands als Beans & Fatback en Lefties Soul Connection vonden in de Amerikaanse Michelle David de zangeres voor hun zoektocht naar de bakermat van de soul. David, geboren in North Carolina en opgegroeid in New York, zong al vanaf haar vierde in de kerk en een jaar later al bij haar eerste gospelgroep The Mission of Love.

Religie is een keuze, maar bij Michelle David vallen gelovigen uit alle windstreken bij bosjes biddend op hun knieën. Samen met de gitaristen/soulbroeders Paul Willemsen en Onno Smit (Lefties Soul Connection, Beans & Fatback) maakte de Amerikaanse vorig jaar het befaamde album The Gospel Sessions Vol. I, een ontroerend mooie ode aan Sister Rosetta Tharpe. Volume II schijnt vooral een lichtje op David zelf, met orkestraal gearrangeerde traditional en original spirituals die onlosmakelijk met haar leven verbonden zijn. Gospel uit volle borst voor hart en soul; wees gegroet, Michelle David. De hemel zij geprezen.

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €13.00
Parapas €10.00


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply