Milieucafé – KLIMAAT & ENERGIE met Ed Nijpels, Marjan Minnesma, Paul Smeulders en Berend de Vries

Milieucafé – KLIMAAT & ENERGIE met Ed Nijpels, Marjan Minnesma, Paul Smeulders en Berend de Vries

actualiteit, infotainment do 28 sep 2017 - TOEGANG 3 EURO INCLUSIEF EEN KOFFIE OF THEE - entree €3.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Nijpels & Minnesma

Met Ed Nijpels en Marjan Minnesma. Twee van de meest gezaghebbende en invloedrijke milieubeschermers van Nederland. Nijpels wordt door velen gezien als meest succes¬volle milieu¬minister aller tijden. Minnesma was volgens Dagblad Trouw drie jaar op rij dé nr. 1 natuur- en milieubeschermer van Nederland.

Nijpels en Minnesma komen voor het Pact van Brabant. Ze gaan in gesprek met de Brabantse Gedeputeerden Anne-Marie Spierings (energiebeleid) en Johan van den Hout (klimaatbeleid), en met wethouders van de grote Brabantse gemeenten waaronder Berend de Vries (Tilburg) en Paul Smeulders (Helmond) over wat Brabant kan en moet bijdragen aan het realiseren van de doelen van het klimaatakkoord van Parijs.

Het Pact van Brabant kan natuurlijk niet zonder sprankelende muziek. Country-pop dit keer. Afkomstig van Joe Buck. Ruim een jaar geleden bij de grootste beloften van de talentenjacht van Giel Beelen. Inmiddels heeft Buck een contract getekend bij het label van Ilse Delange. Frans van der Meer en Jeroen de Leijer zorgen uiteraard weer voor een onnavolgbare afsluiting.
Zie voor meer informatie: www.milieucafe.nl

 

Zaal open om 19.30 uur, aanvang programma: 20.30 uur
Entree: 3 euro (inclusief kopje koffie of thee)
Locatie: Paradox, Telegraafstraat 62, Tilburg
(alle onderwerpen zijn onder voorbehoud)

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply