Milieucafé – verkiezingsavond

Milieucafé – verkiezingsavond

actualiteit, infotainment do 8 mrt 2018 - entree gratis - entree €3.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Tilburg, laat je horen!

Het woord is aan de stad – acht moedige sprekers op 8 maart – de toegang is deze avond vrij!

Voor deze avond zijn acht mensen geselecteerd die hun ideeën en visie komen presenteren in Paradox. John La Haye gaat het hebben over de Piushaven (‘Levende Have: hoe houden we de neus boven water en de stad koel’). Stadsimker Marcel Horck komt tot aanbevelingen over meer duurzaamheid in Tilburgse winkelstraten. Directeur La Poubelle Theo van der Bruggen geeft zijn visie op de plaats van kringloopbedrijven in de Tilburgse economie. En architect Victor Retel Helmrich heeft heldere ideeën over de inrichting van het Stadsbos.

Pieter Bon (oud-onderwijsman) raakte geïnspireerd over verduurzaming van de productie en consumptie van voedsel in Midden-Brabant. Nicolaas Veltman pleit voor een energietransitie voor woningen in de sociale koopsector. Tony Weggemans is bezig met de mountainbike-route in het Stadsbos. En Tilburgs bekendste klimaatwetenschapper Reijer Gerlagh vertelt over wat lokaal mogelijk is in het kader van de energie- en klimaatagenda. De toegang is deze avond vrij!

10 partijen van de partij.
De volgende partijen zijn 8 maart bij ons aanwezig: D66 (Berend de Vries), SP (Kees van Ham), CDA (Erik de Ridder), PvdA (Yusuf Celik), LST (Cees van Dijk), VVD (Oscar van Dusschooten), GroenLinks (Mario Jacobs), Lokaal Tilburg (Frans van Aarle), 50Plus (Henk van Tilborg) en Links Offensief (Gert Brunink). Dit komt neer op 7 lijsttrekkers en dat geeft aan dat de nieuwe raad belang hecht aan deze avond in Paradox.

Muziek met pit
Zangeres Merel Donders levert de muzikale inbreng en is een volbloed Tilburgse zangeres. Ze paart een opvallende verschijning aan een krachtig stemgeluid. Misschien dat de aanwezige kandidaat-raadsleden er nog wat van opsteken… Merel wordt begeleid door gitariste Carlota Lopez van de Logt.

Het Milieucafé wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Tilburg, Henri Bloem’s Tilburg, Boerderij ’t Schop, Stichting Kino en jazzpodium Paradox. Het Milieucafé is aangesloten bij Tilburg DebatStad.

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply