NANI – Noam Vazana (Ladino)

NANI – Noam Vazana (Ladino)

ethnic & folk music, poetry, roots, singer-songwriter, Vocal Jazz za 1 dec 2018 - entree €10.00 - €13.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Noam Vazana

Nani is de groep van Noam Vazana. De muziek van Nani is het Sefardische repertoire van de verdreven Joden uit Spanje, eind 15de eeuw, gezongen in het Ladino. Eeuwenoud repertoire dat door deze in Amsterdam wonende zangeres een nieuw leven krijgt.

Noam Vazana (Nani) speelde al op prestigieuze festivals als North Sea Jazz, Music Meeting en Jazzahead, had een bestseller op iTunes en de Volkskrant noemde het bezoeken van haar show ‘een must’: het gaat singer-songwriter Noam Vazana de laatste tijd voor de wind.

Haar nieuwste formatie ‘Nani’ presenteert nu het album Andalusian Brew met een lange tournee door de VS, Canada en Europa. Naar eigen zeggen is Nani een ‘progressief Ladino-ensemble’ dat de Sefardische, Arabische, Noord-Afrikaanse muziek en jazz vermengt op een warme en hedendaagse manier. Met een instrumentatie van gitaren, elektronica en Vazana’s hypnotiserende stem is Nani een frisse bries in het Ladino-landschap.

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket €13.00
Parapas €10.00


Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply