New Arrivals: Matteo Mijderwijk ft. Oene van Geel & Dyane Donck

New Arrivals: Matteo Mijderwijk ft. Oene van Geel & Dyane Donck

vr 17 jun 2016 - gratis entree - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Matteo Mijderwijk - foto Annelies Verhelst.klein

Matteo Mijderwijk – foto Annelies Verhelst

New Arrivals (NA) 2016/2017 is een talentontwikkelingstraject van jonge talentvolle musici en componisten. Deelnemende partners Paradox (Tilburg), Muziekgebouw en Axes ( Eindhoven), Toonzaal en November Music (’s-Hertogenbosch) hebben ieder een talent onder de hoede genomen en geven deze veel ruimte om zichzelf te ontwikkelen op diverse manieren. Een van die manieren is het geven van een aantal concerten op “hun” podium.

Paradox is gekoppeld aan de pianist Matteo Mijderwijk. De jonge pianist en organist Matteo Mijderwijk (25) komt uit de Tilburgse pianistenstal met als belangrijkste leraren Jeroen van Vliet en Harmen Fraanje. Wonend in Amsterdam werkt hij veelal samen met andere kunstdisciplines zoals dans, theater en film. Daarnaast in vaste duo’s en geregeld ook solo; zoals vandaag. Met Oene van Geel heeft Matteo een vast duo waarvan een eerste CD dit voorjaar verschijnt.

Vanavond in Paradox zal Matteo eerst een solo-set spelen.
Na de pauze vormen Oene van Geel en Dyane Donck een triobezetting in de ongebruikelijke samenstelling van piano, altviool, electronica.

Andere talenten in het traject zijn: pianist/componist Marco Mlynek, componiste Nicoline Soeter & VanDryver (Arjen van Wijk & Lotte Pen)

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply