Over The Rhine (dit concert vind plaats in Jupiler zaal van 013 Poppodium)

Over The Rhine (dit concert vind plaats in Jupiler zaal van 013 Poppodium)

do 23 mrt 2017 - kaarten te koop bij de boxoffice van 013 Poppodium - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Over The Rhine by Darrin Ballman Photography

Weer eens een concert van collega 013 Poppodium op onze Paradox website. Zij bieden trouwe Paradoxbezoekers de mogelijkheid om op vertoon van Parapas of Paracard voor slechts de helft van de normale entreeprijs dit concert bij te wonen. In plaats van €17,50 kost het dan maar €8,75. Deze kortingskaarten zijn alleen bij 013 boxoffice te koop. Weer zo’n prettig voordeel van een Paradoxpas! 

Een betoverende mix van country, folk, americana, gospel en pop. Zo kan jehet best omschrijven. Karin Bergquist en Linford Detweiler weten samen een uniek geluid te produceren waarmee ze telkens tot ongekende hoogten stijgen. Direct al bij hun eerste noten wordt je letterlijk gegrepen door de werkelijk prachtige en intense songs vol emotie.

Het duo, dat al bestaat sinds de jaren 90, leverde een prachtig oeuvre af en bouwde daarmee een uiterst fanatieke fanbase op. Tijdens hun toch al indrukwekkende carrière traden ze al op met diverse grote der aarde zoals Bob Dylan en The Cowboy Junkies. Muzikaal overlapt hun muziek qua sfeer dan ook met laatst genoemde band maar als je even goed luistert ontdek je de echo’s van bijvoorbeeld 10.000 Maniacs en de samenzang van Gillian Welch en David Rawlings. Ga ze zien, ga ze horen, het is alle moeite meer dan waard!

De Paracard en Parapashouders mogen 50% korting krijgen op de ticketprijs bij Over the Rhine, max 1.p.p. Deze kortingskaarten zijn alleen bij 013 boxoffice te koop.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply