paraBIEBop & De Week van de Poëzie – Nightclubbing ft. Martin Beversluis, Esther Porcelijn, Dorona Alberti, Jeroen Geurts, Rogier Telderman & Grooveshark DJ Tom

paraBIEBop & De Week van de Poëzie – Nightclubbing ft. Martin Beversluis, Esther Porcelijn, Dorona Alberti, Jeroen Geurts, Rogier Telderman & Grooveshark DJ Tom

za 4 feb 2017 - gratis entree - entree €5.00 - aanvang 22:30 zaal 22:00
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

paraBIEBop en Gilaworks vieren we het afscheid van De Week van de Poëzie. Dit doen we met veel muziek en poëzie van stadsdichter Martin Beversluis, voormalig stadsdichter Esther Porcelijn, Dorona Alberti, Woordspoken Jeroen Geurts onder muzikale leiding van niemand minder dan Rogier Telderman.  

Aan het einde van de Week van de Poëzie 2017 brengen dichters, zangers en acteurs een eerbetoon aan de grote schrijvers in de “popmuziek”. Na de toekenning van de Nobelprijs voor literatuur aan Bob Dylan mogen we voortaan van “Grote Schrijvers” spreken als we het over (sommige) songwriters hebben.

In de sfeer van een chique Nachtclub wordt zowel nieuw als bestaand materiaal gebracht. Na de optredens is het swingen met Grooveshark DJ Tom.

Dorona Alberti (Gare du Nord) gaat vreemd, ze gaat namelijk solo met een trio onder muzikale leiding van Rogier Telderman. Alberti en haar mannen spelen nummers van Entartete Musik, drinkliederen en dat met de allure van een vuige donkere nachtclub. Denk aan Tom Waits meets Brell meets Marlene Dietrich. Ook Jeroen Geurts, stadsdichter Martin Beversluis en voormalig stadsdichter Esther Porcelijn doen vocaal een duit in het zakje  met spannende solo en duo-optredens.

Nightclubbing is een productie van Tom Pijnenburg – Gilaworks, Stadsdichter Martin Beversluis, Paradox & Bibliotheek Midden Brabant.

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply