paraBIEBop – TOON TELLEGEN & WISSELEND TOONKWINTET – Wij weten wie wij zijn…

paraBIEBop – TOON TELLEGEN & WISSELEND TOONKWINTET – Wij weten wie wij zijn…

wo 1 feb 2017 - gratis entree - entree €10.00 - €13.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

toon-en-brokken

toon-en-brokken

paraBIEBop is een initiatief van Bibliotheek Midden Brabant en Paradox. paraBIEBop biedt een serie evenementen met een mix van Jazz en Literatuur. Het is MEER dan een concert en ook MEER dan een presentatie of lezing. Het is … paraBIEBop!

Muziek, literatuur en filosofie. Gaat dat samen? Op één podium? Ja! Zeker als je Toon Tellegen laat vertellen. En topmuzikanten om zich heen laat verzamelen. Luister naar Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet van gitariste Corrie van Binsbergen. Een wondere combinatie van muziek en literatuur.

Toon Tellegen werkt al sinds 2003 samen met Corrie van Binsbergen in door haar geformeerde ensembles. Vooral met de succesvolle programma’s rond zijn dierenverhalen met het Wisselend Toonkwintet heeft de groep een naam opgebouwd bij een groot aantal Nederlandse en Vlaamse theaters en het Nederlandstalig publiek. Hun luisterboeken stonden in 2007 en 2014 op de Shortlist voor Beste Luisterboek.

Ter ere van Toon’s 75e verjaardag brengt Uitgeverij Rubinstein najaar 2016 hun verzamelde luisterboeken uit, brengt Querido het Grote Taartenboek uit en speelt Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet een feestelijk programma met hun ‘grootste hits’ in combinatie met nieuwe verhalen over feestjes, jarig zijn en taarten.

logo_jazzhelden-live

Corrie van Binsbergen is een #jazzheld !

Jazzhelden.nl is een nieuw initiatief van het Nederlandse Jazz Archief en vertelt Het verhaal van de Nederlandse Jazz… Op de site staan profielen van de meest gerenommeerde Nederlandse jazzartiesten. Het biedt maar liefst 100 gefilmde portretten van Nederlandse jazzmusici. Op de site zie je bij “Jazzhelden Live waar jouw favoriete jazzheld binnenkort optreedt! Dus zeker een bezoekje waard.

Ga naar jazzhelden.nl en bekijk hier het uitgebreide VIDEO PORTRET van Corrie van Binsbergen! Wie is jouw favoriete ? Laat het weten via Twitter met “#jazzheld”!Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply