Van Paradoks naar PaRaDoX – een blik op verleden, heden & toekomst

Van Paradoks naar PaRaDoX – een blik op verleden, heden & toekomst

actualiteit, Improvisation, infotainment, Jazz, jeugd, Speciaal vr 15 jun 2018 - entree gratis - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

PaRaDoX

Het jaar 2019 wordt een belangrijk jaar voor Paradox, zeg maar gerust: “een kroonjaar”. Er staan een grootse plannen op stapel die ervoor moeten zorgen dat Paradox een nóg fijnere plek voor muzikanten, publiek en werknemers wordt.

Deze plannen behelzen een breed scala aan onderwerpen als: nieuwe oefenruimtes (zogenaamde “broedplaatsen”) die gebruikt kunnen worden door professionele musici die daar langere tijd in alle rust kunnen werken aan een voorstelling of programma en zijn er plannen voor de aanschaf van een nieuwe concertvleugel (Steinway B- 211).

Tevens zal er in 2019 een nieuwe Paradox website geïntroduceerd worden en viert de de eigenaar van Paradox, de Stichting Bevordering Muziekimprovisatie (S.B.M.), haar 40 jarige verjaardag. Op 12 oktober 1979 werd de Oprichtingsakte ondertekend en dat betekende indirect de geboorte van Paradox en dat is zeker reden voor een feestje!

Onder leiding van Rinus van der Heijden (jazzrecensent, auteur, muziekkenner en website-eigenaar JazzNU) zullen op deze avond een aantal gasten terugkijken en vooruitblikken op de historie en toekomst van Paradox. Aan de ronde tafel nemen plaats: Niko Langenhuijsen (musicus), Henk Koekkoek (musicus), Jan Wirken (musicus), Rogier Telderman (musicus), Koen Smits (musicus), Pieter Rambags (ondernemer en vader van), Milko Huijben (ondernemer & voorzitter Hilverjazz), maar ook Paradox directeur Paul Guldemond. en Paradox programmeur Bartho van Straaten schuiven aan. Uiteraard zijn er tussen de gesprekken ook een aantal muzikale intermezzi te verwachten.

Kom naar Paradox voor een interessante avond vol informatie en muziek. De avond zal zeker een feestelijk tintje krijgen. Deze avond is gratis te bezoeken!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply