PaRaVoX – Zing het zelf met Henk Koekkoek!

PaRaVoX – Zing het zelf met Henk Koekkoek!

jeugd, rock, singer-songwriter, soul, Vocal Jazz do 26 okt 2017 - entree gratis - aanvang 20:30 zaal open 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

PaRaVoX

De Tilburgse muzikant Henk Koekkoek organiseert sinds november 2008 met veel succes maandelijkse zangavonden. Op deze avonden voeren diverse zangers elk een aantal liedjes uit. Zo hebben afgelopen jaren meer dan 150 zangliefhebbers een of meerdere keren de weg naar het podium gevonden. Deze avonden zijn niet alleen bedoeld voor toegewijde zangers, maar ook gelegenheidsartiesten krijgen de mogelijkheid om met een live band te spelen over een professionele geluidsinstallatie.

Het gaat om de lekkere, leuke lievelingsliedjes die door je hoofd spoken. Het idee er achter is dat iedereen kan zingen. Sommige kandidaten zelfs heel aardig, vaak zonder te oefenen. Als je met je favoriete artiest of nummers meezingt, oefen je immers al. Imitatie is dan de leervorm, en als de tekst eenmaal van buiten gekend is, is een optreden mogelijk.

Iedere maand op een donderdag kunnen zangers zich aansluiten met het mooiste repertoire, en/of de leukste liedjes. Uiteraard krijgt men ook gelegenheid om meer van zichzelf te laten horen.

Het begeleidingscombo bestaat uit:
Henk Koekkoek piano saxofoon, Frederik Felix gitaar, Piet Maas bas, Beewee Nederkoorn slagwerk

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply