PaRaVoX – Zing het zelf met Henk Koekkoek!

PaRaVoX – Zing het zelf met Henk Koekkoek!

do 25 jan 2018 - entree gratis - aanvang 20:30 zaal open 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

foto Zing Het Zelf met Henk Koekkoek door Liesbeth van Asseldonk

De Tilburgse muzikant Henk Koekkoek organiseert nu bijna 10 jaar al met veel succes regelmatig zangavonden. Op deze avonden voeren diverse zangers elk een aantal liedjes uit. Zo hebben afgelopen jaren meer dan 250 zangliefhebbers een of meerdere keren de weg naar het podium gevonden.

Deze avonden zijn niet alleen bedoeld voor toegewijde zangers, maar ook voor gelegenheidsartiesten! Er zijn immers veel manieren om te overtuigen op een podium. Je krijgt de mogelijkheid om met een live band te spelen over een professionele geluidsinstallatie, met een repetitie aan de piano voorafgaand aan het optreden.

Het idee achter de avond is dat iedereen kan zingen, en dat een ruw verklankte slimme keus voor een populair nummer even goed kan werken, als een perfecte gezongen vertolking van iets kunstzinnigs. Als je met je favoriete artiest of je favoriete nummers meezingt, oefen je immers al, en als je de tekst van buiten kent, is een optreden mogelijk! Het is in de eerste plaats (artistiek) amusement. Waarbij het uiteraard ook toegestaan is om te excelleren!

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply