Rein de Graaff Trio “Saxophone Summit” Alan Skidmore & Tineke Postma

Rein de Graaff Trio “Saxophone Summit” Alan Skidmore & Tineke Postma

Improvisation, Jazz vr 2 mrt 2018 - gratis entree - entree €10.00 - €13.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Rein-de-Graaff-foto-Henk-Feiken

Rein de Graaff is een regelmatig terugkerende gast in Paradox. Met zijn vaste trio, waarin verder Marius Beets op contrabas en Eric Ineke op slagwerk, brengt hij legendarische jazzgiganten samen op het podium. Zo presenteerde hij een aantal jaren geleden het programma Alto Madness. Coltrane-specialist Alan Skidmore verving toen saxofonist Pete King en dat werd de bron voor deze Saxophone Summit.

Skidmore werkte in het verleden met John Mayall’s Bluesbreakers en Ronnie Scott. In de jaren 70 maakte hij deel uit van de Keith Tippett fusion jazzbigband Centipede en speelde hij onder andere met Soft Machine, The Nice, Elton Dean, Kate Bush en Curved Air. Daarnaast speelde hij met veel ander jazz- en bluesmusici als Chick Corea, Alexis Korner, Georgie Fame en Van Morrisson.

Samen met saxofoongrootheid Tineke Postma verkent het Trio van Rein de Graaff de wegen die wat verder gaan dan de bebop.

Rein de Graaff Trio: Rein de Graaff piano, Marius Beets contrabas, Eric Ineke drums met speciale gasten Tineke Postma altsax sopraansax, Alan Skidmore tenorsax

 

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply