rootZclub – Jaimi Faulkner albumtour “Back Road”

rootZclub – Jaimi Faulkner albumtour “Back Road”

za 4 nov 2017 - gratis entree - entree €8.00 - €10.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Jaimi Faulkner

De Australische singer-songwriter Jaimi Faulkner staat bekend om zijn combinatie van briljant gitaarspel en een warme soulstem, waarmee hij moeiteloos blues, country, soul en folk omsmelt tot een hitgevoelig mengsel. Hij is een man van de wereld, geboren in Australië, regelmatig te vinden in Amerika en inmiddels al enkele jaren woonachtig in Berlijn. Zijn single ‘Early Morning Coffee Cups’ bereikte onlangs 3.800.000 miljoen streams op Spotify! Tijdens deze tournee presenteert hij zijn nieuwe album “Back Road”.

Jaimi Faulkner houdt van reizen en deelt graag zijn bevindingen met de wereld, zijn muziek kan dan ook worden gezien als een muzikale tripadvisor van als het moois wat het leven te bieden heeft. Zijn vorige plaat ‘Up All Night’ werd opgenomen in Malaga (Spanje) met de Duitse hiphopproducer Ralf Meyer. Het nieuwste album is in november 2016 opgenomen. De locatie was een oude boerderij vlak bij Bremen. Jaimi en zijn band hebben daar gedurende 2 weken hard gewerkt. Alle nummers zijn live ingespeeld, met slechts enkele overdubs.

De afgelopen jaren heeft Faulkner een hechte band opgebouwd met Nederland. Zijn begeleidende band is geheel afkomstig uit Tilburg, wat spelen in Paradox stiekem dan wel een beetje een thuiswedstrijd maakt. Tijdens deze tournee presenteert hij zijn nieuwe album “Back Road”.

Jaimi Faulkner vocals gitaren lapsteel footstompboard harmonica, Leon Den Engelsen Nord Electro Keyboard Fender Rhodes accordeon, Judith Renkema bas, Luuk Adams drums

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply