rootZclub – Julian Sas Band

rootZclub – Julian Sas Band

blues, rock za 27 jan 2018 - gratis entree - entree €12.00 - €15.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Julian Sas Band

Het nieuwste album van Julian Sas heet ‘Feelin’ Alive’ en verscheen in maart 2017. Vanavond spelen ze in Paradox het materiaal van die plaat, maar ook klassiekers zullen niet ontbreken!

De in Beneden-Leeuwen woonachtige gitarist en zanger Julian Sas is al vele jaren succesvol in binnen- en buitenland. In 2016 won hij de ‘European Blues Award’ in de categorie ‘Beste Live Muzikant’.

Sas musiceert al jaren in de beste bluestraditie van grootheden als John Lee Hooker, Freddie King, Elmore James, Willy Dixon en Memphis Slim. Sas is echter ook een groot liefhebber van de latere bluesrockgitaristen Jimi Hendrix, Jeff Beck, Johnny Winter, Stevie Ray Vaughan en Rory Gallagher. Na eerst actief geweest te zijn in de Roel Fintelman Bluesband en Ten Foot Pole, richt Sas in 1995 de Julian Sas Band op.

Julian en zijn bandleden Fotis Anagnistou (bas), Rob Heijne (drums) en Roland Bakker (orgel & piano) spelen altijd vol overgave. De gedrevenheid gecombineerd met hun muzikale kwaliteit maakten dat Sas en zijn companen uitgroeiden tot een fenomeen, een muzikale attractie bewonderd door een grote fanatieke schare fans, gerespecteerd door collega’s in binnen- en buitenland.

Julian Sas gitaar, Fotis Anagnistou bas, Rob Heijne drums, Roland Bakker orgel piano

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply