rootZclub – Matt Andersen (CAN)

rootZclub – Matt Andersen (CAN)

blues, roots, solo za 21 okt 2017 - gratis entree - entree €12.00 - €15.00 - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

foto Matt Andersen door A_GoodNoisePhotography

Zijn talent is minstens zo kolossaal als de man zelf. Andersen deelde al eens het podium met artiesten als Greg Allman, Tedeschi Trucks Band en Bo Diddley en sleepte meerdere prestigieuze prijzen in de wacht. Zijn laatste album Honest Man wordt gezien als een van de beste bluesplaten van 2016. Met meer dan 10 miljoen views op Youtub speelt Matt Andersen inmiddels overal voor volle zalen. Na een tournee met zijn band The Bona Fide, zal Andersen nu solo laten zien wat hij in zijn mars heeft. Blueskenner Johan Derksen behoort tot zijn grootste fans!

“Canada’s greatest guitarist made one acoustic guitar sound like a fully staffed band. Outrageous skill and contagious joy…”, schreef The London Times over Matt Andersen.

Subliem gitaarspel en zijn soulvolle stem zijn de handelsmerken van Matt Andersen. Hij weet op een bijzondere wijze stijlen als rock, blues en country te vermengen. Andersen speelt net zo gemakkelijk up als down tempo. Een talentvol zanger en gitarist die soms doet denken aan Joe Cocker, maar toch geheel op zijn eigen manier. Dit concert is een must voor elke bluesliefhebber!

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply