rootZclub – T-99

rootZclub – T-99

za 13 mei 2017 - gratis entree - entree €8.00 - €10.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

 klein

T-99

Ze stonden al eens eerder in PaRaDoX, maar dat is alweer lang geleden. TE lang geleden maar nu is T-99 weer helemaal terug! In de herfst van 2016 kwam hun nieuwe album Bedlam! uit, uiteraard gevolgd door een spraakmakende tournee.

Na een aantal jaren van afwezigheid kruipt het Amsterdamse trio weer terug op het podium. Daar waar hun inventieve mix van rootsmuziek, blues en Americana het beste op zijn plek is. Maar in die jaren van afwezigheid heeft de band niet stilgezeten. Gitarist Mischa den Haring was een graag geziene gast op verschillende bluesfestivals en strooide zijn vette blueslicks uit over een internationaal publiek met een rits aan andere bands. En drummer Martin de Ruiter en bassist Donné la Fontaine maken deel uit van het eveneens excentrieke Maison du Malheur. En die band stond ook nog niet zo heel lang geleden in PaRaDoX. De band weet zijn weg dus wel in het Tilburgse, en naar de harten van alle liefhebbers van eigenwijze psychedelische woestijnrock, blues en rhythm & blues.

Mischa den Haring zang gitaar, Martin de Ruiter zang drums, Donné la Fontaine contrabas slaggitaar

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply