rootZclub: Phil Bee’s Freedom

rootZclub: Phil Bee’s Freedom

za 25 mrt 2017 - gratis entree - entree €8.00 - €10.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Phil Bee’s Freedom

PHIL BEE’S FREEDOM UITGEROEPEN TOT “BESTE BLUESBAND VAN NEDERLAND!

Blues, jazz, funk, soul
De jury was unaniem: “uitzonderlijke kwaliteit, repertoire en ‘stage presence’”. Blues, jazz, funk en soul in een perfecte crossover. Voeg bij een Hammond, twee solo gitaristen, een strakke ritme tandem, twee backing vocals en de soulvolle stem van Phil Bee. Een combinatie waarbij alles lijkt te kloppen en dat hoor je niet alleen, dat zie je, dat voel je. Sensationeel. Kippenvel. Uniek in Nederland en ver daarbuiten!

Phil Bee (lead zang) is 4 keer genomineerd als beste blueszanger van Nederland bij de Dutch Blues Awards. De voormalig frontman van de multi award winnende band King MO deelde het podium met o.a. Steve Lukather, Jan Akkerman, Noel Redding en Ana Popovic. Hij speelde o.a. bij het North Sea Jazz Festival, Moulin Blues, Ribs & Blues, BB King’s Blues Club (Memphis). En ook de andere bandleden zijn stuk voor stuk gerenommeerde artiesten.

Winnaar van de Dutch Blues Challenge 2015 . Uit het jury rapport:
“Absoluut een band met internationale uitstraling, alles klopt, Hammond in een glansrol, volwassen sound, podiumprésence, goede stemmen, gevoel.”
Phil Bee, eerder frontman van de band King Mo, is een andere uitdaging aangegaan met zijn Freedom. Deze 6-mans-formatie speelt originele blues, gemixt met jazz en rock, uitgevoerd door de beste musici uit Nederland en België. Ervaar het zelf!

Phil Bee vocals, Wil Hermens bas, Arie Verhaar drums, John F. Klaver gitaar, Berland Rours gitaar, Pascal Lanslots Hammond & toetsen

www.pbfreedom.com

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply