SPRUIT – paraBIEBop kinderconcert: De Diere-liere-liedjesband met “Er lopen liedjes door de lucht” (4+)

SPRUIT – paraBIEBop kinderconcert: De Diere-liere-liedjesband met “Er lopen liedjes door de lucht” (4+)

jeugd, paraBIEBop zo 15 okt 2017 - gratis entree - entree €5.00 - aanvang 15:00 zaal open 14:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

De Diere-liere-liedjes band

Nieuw in Tilburg: Kinderfestival Spruit! Spruit is een splinternieuw festival, in de herfstvakantie, vol dans-, theater en muziekvoorstellingen voor kinderen van vier tot twaalf jaar.

Van zondag 15 tot en met woensdag 18 oktober kunnen kinderen en (groot-)ouders genieten van spannende, bijzondere, en verrassende voorstellingen bij Theaters Tilburg, 013 Poppodium, De NWE Vorst, De Kennismakerij en Paradox. Dus agenda vrij laten, buggy mee, snoepzak achter de hand en stevige schoenen aan, want er is van alles te beleven!

Het kinderconcert van De Diere-liere-liedjesband maakt deel uit van de serie paraBIEBop, deze concertreeks is een samenwerking van Paradox en Bibliotheek Midden Brabant. De locaties van deze concerten zijn om beurt in Paradox en De Kennismakerij (De Spoorzone). Het karakter van de voorstelling bepaalt de locatie. De ene locatie is soms beter geschikt dan de andere. Het concert van De Diere-liere-liedjesband is in Paradox.

Bij de naam Kees van Dijk denk je niet zo gauw aan een dinosaurus en al helemaal niet aan een dinosaurus die in de toekomst kan kijken. Toch, bestaat hij. Kom luisteren naar zijn verhaal, zing mee met koningin Marie, die al jarenlang wil trouwen, maar nog altijd niet kan kiezen tussen Leo en Louis. Vrolijke versjes, lieve liedjes over opa’s haren tellen -ook al is je opa kaal- en waarom je bent geboren. Als je langskomt met je oren zul je het horen: allemaal!

De Diere-liere-liedjes band:
Erik van Os en Elle van Lieshout schreven samen inmiddels 200 kinderboeken. Vanmiddag lezen zij o.a. voor uit hun met een Vlag en Wimpel bekroonde poëzie-prentenboek Niets liever dan jij en zingen enkele van hun bekendste Sesamstraatliedjes.

Zij worden begeleid door Henk Koekkoek, multi-instrumentalist en graag geziene huismuzikant van Paradox en de muzikanten van “Ps en zo is het leven”. Dit Tilburgse kwartet ‘PS stond in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury prees de droge humor van ‘PS en zo is het leven’ en noemde het optreden van Lot van Os, Suzanne Slachmuijlders, Wouter van Itterzon en Marjolijn Nestelaar ‘verrassend en prikkelend’. Zij speelde afgelopen maanden maar liefst in 46 theaters door het hele land; ook in Theaters Tilburg! Kortom leuk voor jong en oud!

Datum: 15 oktober 2017 – Tijd: 15:00 tot 16:00 uur – Leeftijd: 4-10 jaar – Locatie: Paradox

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply