SundayFolk – singer-songwriter session met Marcel & Wilma Smulders, Javier Garcia Vicente (Savannah) en Marcel Verbeek

SundayFolk – singer-songwriter session met Marcel & Wilma Smulders, Javier Garcia Vicente (Savannah) en Marcel Verbeek

zo 21 mei 2017 - gratis entree - entree €5.00 - €8.00 - aanvang 15:00 zaal 14:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

SundayFolk Marcel Smulders

SundayFolk Marcel Smulders

Singer-songwriters zijn hot. Na het succesvolle tv-programma De beste singer-songwriter van Nederland staat dit genre weer helemaal op de kaart. Tijdens het akoestische theaterprogramma Singer-songwriter session hoort u waarom!

Singer-songwriter session is een project van singer-songwriter Marcel Verbeek (www.marcelverbeek.nl) en leden van countryband Savannah (www.savannah.nl).  Tijdens akoestische luisterconcerten spelen en zingen zij liedjes van John Denver, James Taylor, Eric Clapton, Crosby, Stills, Nash and Young, Venice én eigen werk. Singer-songwriter sessions zijn intieme luisterconcerten voor liefhebbers van akoestische gitaarmuziek en meerstemmige zang.

Sessiemuzikanten: Marcel & Wilma Smulders, Javier Garcia Vicente (Savannah)
Marcel Smulders, Wilma Smulders en Javier Garcia Vicente vormen al jaren het hart van Savannah, de meest populaire countryband van de Benelux. Savannah toert met veel succes langs theaters en festivals in Nederland en Europa.

Marcel Verbeek: Marcel Verbeek is een singer-songwriter uit Nijmegen, met Brabantse ‘roots’. In 2014 verscheen zijn tweede album ‘The Widow’s Waltz’. Marcel speelde samen met Savannah, meestergitarist Harry Sacksioni en zangeres Anneke van Giersbergen.

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply