Sundayfolk: Bluegrass Boogiemen

Sundayfolk: Bluegrass Boogiemen

zo 18 okt 2015 - gratis entree - entree €5.00 - €8.00 - aanvang 15:00 zaal 14:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

foto Bluegrass Boogiemen door Jelle Mollema.klein

foto Bluegrass Boogiemen door Jelle Mollema

Het optreden van The Blue Grass Boogiemen was het absolute hoogtepunt in de concertserie “Chapelfolk” in het seizoen 2013/2014. Paradox zat op die bewuste donderdagavond stampvol en dat is logisch. Deze heren waren namelijk ook al te zien op diverse evenementen als Oerol, Noorderslag, Lowlands en vele internationale festivals van Amerika tot Japan. Ze wonnen meerdere prijzen en ze behoren ongetwijfeld tot een van de meest populaire bands van Europa zijn in dit genre..

Bluegrass is verwant aan de country en vindt haar oorsprong in zowel Afro-Amerikaanse als Europese tradities. Voor degenen die niet weten wat blue grass precies is: denk maar aan de muziek in de schitterende Coen brothers-film ‘Oh, Brother Where Art Thou?’ of de John Boorman’s cultfilm ‘Deliverance’ (1972)
The Blue Grass Boogiemen treden, geheel in stijl, op met akoestische instrumenten rond één microfoon of helemaal onversterkt. Voor de tweede keer in Paradox, mis het niet!

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply