SundayFolk – Oh! Susanna & BJ Baartmans (CAN/NL)

SundayFolk – Oh! Susanna & BJ Baartmans (CAN/NL)

zo 9 apr 2017 - gratis entree - entree €5.00 - €8.00 - aanvang 15:00 zaal 14:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Oh-Susanna-photo-by-Heather-Pollock[1]

Oh-Susanna-photo-by-Heather-Pollock

De concertreeks Sundayfolk gaat zijn derde seizoen in. Deze serie concerten is samengesteld door door gastprogrammeur en muzikant Roland Verstappen. Hij is er wederom in geslaagd om een prachtig en divers programma samen te stellen met grote namen. Geen suffe volksmuziek maar uitbundige bluegrass, hillbilly, Americana Noir, Brabantse en Ierse Folk, Keltische muziek en Alt-Country.

Een innemende persoonlijkheid die garant staat voor een hartelijke interactie met haar publiek, prachtige observaties die ons meevoeren naar ons eigen leven op mooie country-georiënteerde melodieën en vooral: een van de warmste stemmen die we van vrouwelijke singer/songwriters kennen.

Al sinds haar ontwapenende debuut ‘Johnstown’ betovert Suzie Ungerleider als Oh! Susanna haar publiek, zowel op cd’s als live. En daarom is ze een graag geziene en gehoorde gast op Nederlandse podia.

Liefde, verlies en verlangen zijn de tijdloze thema’s die de Canadese singer-songwriter Oh! Susanna omzet in liedjes die eerst wat gewoontjes overkomen, maar na verloop van tijd naar de strot grijpen. Met een begeleiding die uit respect voor de teksten bijna bedeesd speelt, wordt hier iets gecreëerd dat niet alleen smaakvol is, maar ook de diepte van de emoties weet te raken. Oh! Susanna worden begeleid door multi-instrumentalist BJ Baartmans.

bj baartmans

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply