Sundayfolk – ONE TRICK PONY Paul Simon Tribute door Harry Hendriks & musici uit de Gerard van Maasakkers band

Sundayfolk – ONE TRICK PONY Paul Simon Tribute door Harry Hendriks & musici uit de Gerard van Maasakkers band

zo 5 mrt 2017 - gratis entree - entree €5.00 - €8.00 - aanvang 15:00 zaal 14:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

De concertreeks Sundayfolk gaat zijn derde seizoen in. Deze serie concerten is samengesteld door door gastprogrammeur en muzikant Roland Verstappen. Hij is er wederom in geslaagd om een prachtig en divers programma samen te stellen met grote namen. Geen suffe volksmuziek maar uitbundige bluegrass, hillbilly, Americana Noir, Brabantse en Ierse Folk, Keltische muziek en Alt-Country, De meeste concerten zijn op zondagmiddag. Incidenteel op andere dagen.

ONE TRICK PONY een Paul Simon-Tribute gespeeld door Harry Hendriks en muzikanten uit de vaste begeleidingsband van JW Roy/Gerard van Maasakkers.

De LP One Trick Pony is een van de werken van Paul Simon die in de popgeschiedenis nooit de status van super-lp heeft gekregen, maar voor een heel grote groep bewonderaars altijd tot de verbeelding is blijven spreken en tijdloos is gebleven.

Tot die groep bewonderaars behoren naast Harry Hendriks (gitaren/zang) en rasmuzikanten  Bart de Win (toetsen), Arthur Lijten (slagwerk) en Jurre Hogervorst (bas).  Een podium gevuld met vier gedreven muzikanten, die hun interpretatie geven aan dit prachtige album, met veel ruimte voor improvisatie.

One Trick Pony
verscheen in 1980 als soundtrack bij de gelijknamige film waarin Paul Simon zelf de hoofdrol speelde. Het album opent met Late in the Evening dat samen met de titelsong hoge ogen gooide. Het album wordt volledig gespeeld, samen met andere mooie songs van Paul Simon uit de periode ’80 -’90 zoals; Still crazy after all these years, 50 ways to leave your lover, I do it for your love, slip sliding away etc….

Informatie www.harryhendriks.com – boekingen: info@harryhendriks.com / 06-31670978

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply