UITVERKOCHT – Thijs Borsten Daagt Uit – Magda Mendes (Portugal) & Izaline Calister (Curaçao)

UITVERKOCHT – Thijs Borsten Daagt Uit – Magda Mendes (Portugal) & Izaline Calister (Curaçao)

zo 19 mrt 2017 - gratis entree - entree €8.00 - €10.00 - aanvang 15:00 zaal 14:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

IzalinebyJohannesOde3[1]

foto Izaline by Johannes Ode

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT! VOORVERKOOP VAN DIT CONCERT IS NIET MEER MOGELIJK. INCIDENTEEL KOMEN OP DE MIDDAG NOG KAARTEN RETOUR. DEZE ZIJN DAN WEER BESCHIKBAAR VOOR VERKOOP

Internationale topartiesten in nieuwe serie Thijs Borsten Daagt Uit. Grenzen verleggen. Uit je hok. Buiten je comfort zone. Dat is Thijs Borsten Daagt Uit.

Gastheer pianist Thijs Borsten daagt gelauwerde artiesten uit de confrontatie aan te gaan. Met elkaar en met zichzelf. Dit seizoen laat Thijs wederom een aantal verrassende duo’s De Uitdaging aangaan. In deze laatste editie besluiten we met Magda Mendes & Izaline Calister.

Thijs Borsten piano/presentatie – Xander Buvelot bas – Arno van Nieuwenhuize drums – Rijk Jacobs geluid

Magda Mendes & Izaline Calister
Dit is volgens Thijs  de meest wonderlijke combinatie. Twee fantastische en zeer authentieke zangeressen om je vingers bij af te likken. Dat deze artiesten nog niet eerder samen op een podium gestaan hebben is een wonder. Bijzonder aan dit stel is dat ze al jaren fan van elkaar zijn. Thijs is dan ook heel trots om deze werkelijk fantastische zangeressen als eerste samen in zijn programma te mogen ontvangen.

Izaline Calister is een zangeres, componist en schrijfster met een onbeschrijfbare, persoonlijke muziekstijl. Als charismatische podiumvirtuoos kan ze zowel intiem als uitermate expressief ten tonele komen. Geboren op Curaçao weet ze Afro-Antilliaanse music naadloos samen te smelten met Jazz.. Papiaments of Engels, in Nederland of in Amerika.  De taal en plek maken voor Izaline niet uit.

Magda Mendes ruilde Lissabon in voor Rotterdam. De Portugese singer-songwriter musiceert nu met mensen uit heel de wereld, die allen ook weer hun eigen traditie meenemen. Door die constante kruisbestuiving  besef je soms niet hoe bijzonder en belangrijk je eigen muzikale traditie is…

Magda_Mendes_1[1]

Magda_Mendes

Thijs Borsten (pianist, componist, producer en theatermaker) studeerde aan het Sweelinck conservatorium in Amsterdam en produceerde sindsdien voor nationale en internationale artiesten talloze cd’s. Ook schreef hij muziek in opdracht van o.a. Sonnevanck en het Concertgebouw. Thijs won samen met schrijver Koos Meinderts de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied en op het Cinekid 48 Hours Festival de prijs voor de beste soundtrack. Verder speelde Thijs op festivals als de Parade en het North Sea Jazzfestival.

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply