Tilburg University Hartslagcafé – Politieke jongeren in debat #TK2017

Tilburg University Hartslagcafé – Politieke jongeren in debat #TK2017

do 9 mrt 2017 - studenten met collegekaart gratis - entree €0.00 - €3.00 - aanvang 20:00 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Wat moet je nu écht gaan stemmen aankomende Tweede Kamerverkiezingen? Politiek talent helpt je uit de brand! Leden van de politieke jongerenorganisaties e.a. gaan met elkaar het gevecht aan en proberen jou te overtuigen van hun gelijk.

Op dit opwindend en vrolijk avondje passeren de belangrijkste verkiezingsthema’s de revue en wordt er volop stemming gemaakt. Pas op de avond zelf worden de stellingen bekend gemaakt. Thema’s die (d.d. eind januari) voor de hand lijken te liggen zijn identiteit, migratie, Europa, zorg, milieu, democratische vernieuwing en (academisch) onderwijs. Aanstormend talent zal moeten wennen aan het switchen tussen thema’s en blijk moeten geven van grondige dossierkennis en een uitgesproken visie. Maar bovenal zullen de politieke tijgers elkaar proberen af te troeven op basis van retorische gaven en sluwe trucs.

Met Rick Essers (JOVD / VVD), Josephine Tiquet (Rood / SP), Joost Westland (Jonge Socialisten / PvdA)\ Anne-Miep Baar (PINK / Partij voor de Dieren), Dwayne Heuvelmans (DWARS / Groen Links), Mieke de Wit (Jonge Democraten / D’66) en o.v. (CDJA / CDA). Debatleider is Victor Vlam. Intermezzo door rapper Meester Alex.

Entree 3 euro, studenten gratis op vertoon van studentenkaart. Kaarten te koop via de Paradox-site. Studenten kunnen reserveren door een mailtje te sturen naar bartho@paradoxtilburg.nl.

Dit Hartslagcafé wordt georganiseerd door Academic Forum van Tilburg University i.s.m. debatclub Cicero.

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply