VIC ANSELMO – supportact: Them Fuddy Duddies

VIC ANSELMO – supportact: Them Fuddy Duddies

zo 14 mei 2017 - gratis entree - entree €7.00 - aanvang 15:00 zaal 14:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Vic Anselmo

VIC ANSELMO
Vic Anselmo is een Letse singer songwriter (momenteel woonachtig in Bochum, Duitsland. Met haar prachtige stem en brede muzikale horizon vindt ze haar eigen speciale manier om muziek te maken. Haar liederen klinken als een soundtrack van een denkbeeldige film. Ze zijn sensueel en verwonderen met dynamische contrasten en geluidsvariatie. Vic Anselmo’s muziek valt samen met een indrukwekkende live performance, waardoor het plaatje compleet is.

Vic is een indrukwekkend performer en een charismatische aanwezigheid op het podium. Zij is de eerste Letse vrouwelijke alternatieve artiest die buiten de Baltische Staten bekend werd.

Support act deze middag is Them Fuddy Duddies, met een programma vol blues & jazzy songs. Het begon allemaal toen er een oude opname van Robert Johnson werd ontdekt. Johnson zou zijn ziel hebben verkocht aan de Duivel, in ruil voor magische gitaar skills. Dit bleek een ontdekking te zijn die het toekomstpad van Them Fuddy Duddies voorgoed zou tekenen. De Duddies brengen een atmosferische blues-jazz ervaring. Passend voor de bar, etentjes, feesten en regenachtige zondagmiddagen.

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply