VJAZZ – Broken Brass Ensemble – cd tournee

VJAZZ – Broken Brass Ensemble – cd tournee

za 22 apr 2017 - gratis entree - entree €8.00 - €10.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Broken Brass Ensemble

VJazz is een conceptavond met live jazz in combinatie met jonge VJ’s (Studenten Fontys ArtCoDe) & het DJ collectief Jazzjunkies. De zaal wordt “op maat gemaakt” voor de avond door op muziek geïnspireerde beelden en videokunst. De DJ’s zorgen voor een lekkere sfeer voor en na het optreden. De dansers kunnen na afloop van het live optreden vanaf 23.00 uur gratis binnen! Vanavond zorgt het fantastische Broken Brass Ensemble voor een onvergetelijk muzikaal feest bij VJazz.

De eigentijdse injectie die Broken Brass Ensemble aan de New Orleans marching band-sound geeft, is onweerstaanbaar. De band mixt de traditionele New Orleans-brass met hiphop-, funk-, jazz- en balkan-invloeden en maakte met die eclectische sound de afgelopen jaren hard furore in binnen- en buitenland. De band zette iedere zaal en ieder festival op zijn kop. North Sea Jazz, Into the Great Wide Open, Paradiso, Oerol, Vera Groningen, Eurosonic/Noorderslag, Zwarte Cross, Paaspop, Kendall Calling (UK), Shambala (UK), Fusion (DU) en meer dan 300 andere podia en festivals gingen overstag voor de bak energie en de overrompelende sound van Broken Brass Ensemble.

In 2015 verscheen het inmiddels uitverkochte debuutalbum ‘Brasshopper’ met bijdragen van Benjamin Herman, Ruben Hein, Rico en Harmen van Town of Saints.

Op 20 april 2017 verschijnt het nieuwe album van Broken Brass Ensemble, vooraf gegaan door een 7″ vinyl single op UK label Stutter & Twitch en diverse remixen van o.a. Mr. Scruff. Diezelfde maand staan ze ook op DE grootste jazzbeurs van Europa: Jazzahead Bremen. Het is echt nog maar een kwestie van tijd voor de hele wereld plat gaat voor de muziek van  Broken Brass Ensemble!

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply