VLEK – ‘Music’ On The Far Side Of The Moon’ – cd opname !

VLEK – ‘Music’ On The Far Side Of The Moon’ – cd opname !

wo 11 apr 2018 - entree gratis - aanvang 20:30 zaal open 19:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Sinds 2010 is de VLEK de officieuze huisband van Paradox.  Met hun nieuwste project ‘Music’ On The Far Side Of The Moon’ gaan ze hun zevende seizoen in met een serie concerten in Paradox. Deze spannende titel staat garant staat voor een avondje verrassende muziek vol stuwende dance-beats, vuige rock-riffs, pakkende melodieën, Afrikaanse grooves, en filmische vergezichten. Vanavond nemen zij hun 3e album op en jij kunt daarbij zijn! De entree is gratis.

VLEK is een bijzonder gedreven en eigenwijs collectief van musici met hun wortels in de geïmproviseerde muziek, jazz en alternatieve rockmuziek. Met gezamenlijk meer dan 150 jaar podiumervaring staan de heren garant voor een muzikale live-belevenis die zijn weerga niet kent! VLEK is ontstaan in 2009 en speelde ondertussen op vele podia en festivals.

Een concert van VLEK is een rollercoaster: van melodisch tot weerbarstig, van opzwepend tot verstild, van big band tot heavy metal, van weemoedig melancholisch tot ongegeneerde vrolijkheid.

VLEK staat voor speelplezier, avontuur en improvisatie op het scherpst van de snede: verwacht het onverwachte!

Jeroen Doomernik trompet, Hans Sparla trombone, Edward Capel alt- en sopraansax altklarinet, Jacq Palinckx elektrische gitaar Bart van Dongen keyboards synthesizer, Bert Palinckx contrabas, Pascal Vermeer drums

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply