Damian Wilson & Adam Wakeman – support: Beyond God (akoestisch)

Damian Wilson & Adam Wakeman – support: Beyond God (akoestisch)

ethnic & folk music, Progrock, rock, singer-songwriter zo 18 mrt 2018 - gratis entree - entree €13.00 - aanvang 15:00 zaal open 14:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Damian Wilson & Adam Wakeman

Na vele succesvolle shows in 2016 & 2017, vervolgen Adam Wakeman en Damian Wilson hun samenwerking met een Nederlandse tournee langs de mooiste intieme clubzalen. Met Damian, zang en akoestische gitaar en Adam op piano, vocalen en akoestische gitaar spelen zij een selectie songs van eigen albums en artiesten met wie zij gewerkt hebben en natuurlijk werk van hun albums als duo, aangevuld met verhalen en herinneringen uit hun rijke carrière. Een show die je niet mag missen!

Damian Wilson’s veelzijdigheid is vrij zeldzaam in de rockwereld; sinds hij debuteerde met de progressieve rockband Landmarq in 1992, heeft Damian er min of meer twee parallelle carrières op nagehouden. In de (progressieve) rockmuziek is hij al jaren een constante factor; als zanger bij ThresholdAyreonRick Wakeman en vele andere projecten. Daarnaast is hij actief als soloartiest. Hij heeft inmiddels vier albums, een compilatie album en DVD op zijn naam staan.

Adam Wakeman is vooral bekend als toetsenist van Ozzy Osbourne en Black Sabbath, maar ook als zoon van Yes-toetsenist Rick Wakeman waarmee hij 9 albums uitbracht. Daarnaast bracht hij 4 solo albums uit. Deze klassiek geschoolde pianist, laat zich niet beperken tot genre of muziekstijlen, Adam’s muziek gaat van klassiek tot rock en verder. Naast zijn bands Black Sabbath en Ozzy tourde hij ook intensief Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en vele anderen.

Kaarten voor deze show via: http://nuppel.com/?product=ticket-show-wilson-and-wakeman-paradox

www.adamwakeman.co.uk – www.damian-wilson.net 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply