Yazmine Park Music 2017 ft. Julian Thomas – Kristoffer Gildenlöw – Kingfisher Sky

Yazmine Park Music 2017 ft. Julian Thomas – Kristoffer Gildenlöw – Kingfisher Sky

zo 5 nov 2017 - kaartverkoop: via http://www.yazmineparkmusic.com - aanvang 14:30 zaal open 14:30 uur
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Julian Tomas

Yazmine Park Music; een zondagmiddag gevuld met optredens van akoestische bands. De artiesten voor deze 2017 editie zijn: Julian ThomasKristoffer GildenlöwKingfisher Sky. Je koopt je tickets op:  http://www.yazmineparkmusic.com/

Julian Thomas
Julian Thomas is een singer/songwriter die balanceert op de snijvlakken van soul, jazz en goedgemaakte popmuziek’. Met zijn originele en aangenaam in het gehoor liggende stem verrast hij zijn publiek met imponerende zanglijnen, indrukwekkend pianospel en pure liedjes vol zeggingskracht’. Marco Borsato vroeg hem om twee gastoptredens te doen tijdens de Symphonica in Rosso shows in het Gelredome en trad Julian op met Trijntje Oosterhuis. Vanmiddag speelt hij solo in Paradox.

Kristoffer Gildenlöw
De Zweedse muzikant Kristofer Gildenlöw woont al lange tijd in Nederland en heeft al meer dan 25 albums gemaakt, als bandlid of gastmuzikant. Hij speelde samen met Lana Lane, Damian Wilson Band, Dark Suns, Dial, For All We Know en Consortium Project. Deze middag is Kristoffer een man met een gitaar en een waanzinnige stem.

Kingfisher Sky
In 2017 is het 10 jaar geleden dat het debuutalbum van de Nederlandse progressieve rockband Kingfisher Sky werd uitgebracht. De band onder leiding van drummer Ivar de Graaf (ex-Within Temptation) en zangeres Judith Rijnveld heeft inmiddels drie albums op haar naam staan. Het gezelschap bestaat uit topmuzikanten met verschillende achtergronden en is beïnvloed door o.a. Porcupine Tree, Kate Bush, Peter Gabriel, Pink Floyd en traditionele folkmuziek. Invloeden uit de pop- en wereldmuziek (Ierse folk en Oosterse invloeden) worden vermengd met klassiek en progressieve rock. In Paradox spelen zij hun repertoire grotendeels akoestisch.

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply