Zhenya Strigalev “NEVER GROUP” ft. Eric Harland, Linley Marthe & Federico Dannemann

Zhenya Strigalev “NEVER GROUP” ft. Eric Harland, Linley Marthe & Federico Dannemann

wo 1 mrt 2017 - gratis entree - entree €12.00 - €15.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Zhenya Strigalev

Vrijdag 1 april 2016 liet de “NEVER GROUP” van de in Rusland geboren saxofonist Zhenya Strigalev een goed gevuld Paradox letterlijk schudden op haar grondvesten. De ontketende ritmesectie met daarin slagwerker Eric Harland en bassist Linley Marthe (Joe Zawinul Syndicate) deed het aanwezige publiek naar adem snakken. De gierende Zorn-achtige solo’s van de Strigalev op altsax deed daar nog eens een schepje bovenop.

Dat betekende maar één ding: snel nog maar eens naar Tilburg halen dat bandje. Vandaar dat dit kwartet binnen een jaar nogmaals in Paradox staat. Toch zet de maffe Rus ons ook nu weer op het verkeerde been, want deze keer neemt hij naast zijn altsax ook een alto box mee. De vraag is wat ons dat nu weer gaat brengen….

De “NEVER GROUP” bestaat uit altsaxofonist Zhenya Strigalev, slagwerker Eric Harland en bassist Linley Marthe (Joe Zawinul Syndicate) & gitarist Federico Dannemann.

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply