Korting met de ParaCard

Bezitters van een Paracard kunnen reserveren door een reserveringsmail te sturen naar: bartho@paradoxtilburg.nl

De ParaCard geeft je vrij toegang tot alle concerten in Paradox gedurende 12 maanden vanaf de datum van aankoop. De enige uitzondering op deze regel is het Stranger Than Paranoia Festival & concerten die door derden worden georganiseerd. Hiervoor is de ParaCard niet geldig.

De prijs van de ParaCard is voor het seizoen 2017/2018 wederom bepaald op € 200,00. Stel dat je per maand 2 keer naar een concert in Paradox gaat met een gemiddelde entree van € 15,-, dan geef je per jaar al ruim € 300,- uit. Met de ParaCard heb je toegang tot ruim 100 betaalde concerten per jaar. Als je met je ParaCard alle concerten zou bezoeken dan betaal je omgerekend ongeveer € 1,75 per concert. Tel uit je winst!

Daarnaast geeft de ParaCard gratis toegang tot de serie PaRaDoXaal concerten in Theaters Tilburg, concerten georganiseerd door Paradox in het Natuurtheater Oisterwijk en concerten georganiseerd met culturele partners als Poppodium 013 ((013 op Locatie), en Cinecitta (Jazzportretten), Kortom een allemaal extra concerten, ook buiten de Paradoxmuren.

De  ParaCard is aan de entreekassa van Paradox te verkrijgen. Als je al een pasfoto meeneemt, dan maken we de ParaCard diezelfde dag/avond nog.

Algemene Voorwaarden ParaCard
De ParaCard geeft recht op vrij toegang tot alle door de Stichting Bevordering Muziekimprovisatie in Paradox georganiseerde concerten, gedurende één jaar vanaf de datum van aankoop. De ParaCard dient bij ieder concertbezoek aan de kassa getoond te worden.
De ParaCardhouder heeft de mogelijkheid telefonisch te reserveren. Het telefoonnummer voor reserveringen staat op de pas vermeld.
Reserveren kan ook per e-mail (voorkeur).
Ook het e-mailadres is te vinden op de pas.
Uiteraard geldt ook voor de ParaCardhouder dat hij niet meer in de zaal kan wanneer het concert reeds uitverkocht is.