Single Blog Title

This is a single blog caption

Willem Vreeburg – bedrijfsleider Paradox, mede-oprichter Noorderligt/Poppodium 013 & Festival Mundial

R.I.P. Willem Vreeburg

Cultuur-karakter en levensgenieter Willem Vreeburg is vrijdagnacht overleden. Hij was één van de grondleggers van festival Mundial en Noorderligt en was tot zijn pensioen bedrijfsleider bij jazzpodium Paradox. Vreeburg is 69 jaar geworden.

Willem was een uitgesproken karakter met een eigenzinnig gevoel voor humor. Hij liep het liefst op klompen door het leven. Bij Paradox was hij werkzaam als bedrijfsleider en vrijwilligerscoördinator. Dit deed hij op zijn geheel eigen wijze, maar iedereen liep met hem weg. Zo was Willem, het was een aparte maar iedereen hield van hem. Hij kwam nog regelmatig bij Paradox binnenvallen om een bakkie te doen, even bijkletsen en dan stapte hij weer op zijn fiets naar het volgende station.

We zijn enorm geschrokken door het nieuws, vooral ook omdat het goed met hem leek te gaan, Paradox wenst Gonda en familie veel sterkte toe en we zullen Willem nooit vergeten.

Willem Vreeburg was betrokken bij de oprichting van Noorderligt, 013 Poppodium en Festival Mundial. Tot begin 2012 was hij bedrijfsleider van Jazzpodium Paradox in Tilburg. Dat jaar ging hij met pensioen. Vreeburg was ook beeldhouwer en fotograaf.

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply