Blowbeat

Blowbeat

za 15 apr 2017 - gratis entree - entree €10.00 - €13.00 - aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

Blowbeat-Faces

Blowbeat gaat weer toeren! Na het annuleren door van de 2016 tournee (gezondheid bassist Eric Coenen), is de band er weer helemaal klaar voor! Het viertal is weer in topconditie en zorg dat je er deze keer bij bent!

‘When you call us blowjob in a Freudian slip…’, zingt Ton Engels ergens. Nu zijn we bepaald niet vies van seks, maar de naam Blowbeat verhaspelen? (Marcel Haerkens, Oor) Nee dus. nu is deze schromelijk onderschatte band die ooit grossierde in lekker dwarse rock en een gezonde dosis experimenteerdrift na lange afwezigheid eindelijk weer terug aan het front. Het heilige vuur van Ton Engels (zang, gitaar), Leendert Haaksma (gitaar), Eric Coenen (bas, zang) en Arthur Lijten (drums, zang) brand nog op volle kracht zo blijkt.

Hun songs zijn opgebouwd volgens het beproefde Blowbeat stramien; gedreven, stevig en funky met typische Zappa-eske (onverwachte breaks, maffe koortjes) trekjes. Daarnaast hebben de heren hun horizon danig verbreed. Zoveel liedjes zoveel kleurschakeringen; van broeierig ingehouden tot een soms naar hardrock neigende heftigheid.

Benodigdheden: slimme arrangementen, een superieure speltechniek en knap geconstrueerde, niet van humor gespeende songteksten. Blowbeat is terug van weggeweest. De concurrentie zij gewaarschuwd. Gedurende de concerten zullen ook songs van Mister Inglish (soloproject van Ton Engels) gespeeld worden.

Arthur Lijten drums vocals, Eric Coenen bas vocals, Leendert Haaksma gitaar, Ton Engels vocals gitaar

 

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk. Incidenteel komen er op de avond nog kaarten retour. Deze zijn dan weer beschikbaar voor verkoop

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply